Unes de les primeres paelles en la penya elaborades per Graciela's Cheff .... I Carlitros (ara Charly cubata) , que encara están de resaca no sen perdia una.....
VA !! Vaig a diro ara..... El truco de aquelles paelles que encara se podien menjar, la guinda, la posaba yo. Sempre tiran un xorretó del barral al paelló cuan la cheff no me veía. Y despues aplaudien al cuiner, y una MERDA. Gracies al xorretó meu se podia menjar. A mí me tenieu que aplaudir en totes les paelles y fideuaes... y no al puto cuiner que no fea res, en la excusa de cuinar no mos posaba de chular....
1 comentario:
VA !! Vaig a diro ara.....
El truco de aquelles paelles que encara se podien menjar, la guinda, la posaba yo.
Sempre tiran un xorretó del barral al paelló cuan la cheff no me veía.
Y despues aplaudien al cuiner, y una MERDA. Gracies al xorretó meu se podia menjar. A mí me tenieu que aplaudir en totes les paelles y fideuaes... y no al puto cuiner que no fea res, en la excusa de cuinar no mos posaba de chular....
Publicar un comentario