Ingredients per a quatre persones:
Mig quilo de xulles de corder; també es pot afejir algo d'embutit, com llonganises botifarres i xoriços...; un quilo de creïlles; una tomaca; un got de caldo; mig got d’oli; julivert, alls, pinyons, pebre sal i canyella en pols.
Es tallen les creïlles en rodanxes, se salen al gust i es posen en una cassola al forn. Omplim el fons i reservem unes quantes per després.
Damunt les creïlles es van arreglant les xulles i l'embutit i les tapem mes o menys amb les rodanxes restants que teníem amanides. Pel damunt, tirem el caldo i la tomaca, tallada també a rodanxes. Ho espolsem amb el julivert tallat, el pebre, els pinyons i la canyella.
Pel damunt de tot posem l’oli com a final, i es tapa la cassola amb un paper ben mullat en aigua. La fiquem al forn, i es deixa coure com una hora a foc mitjà,
i...
a la taula i al llit al primer crit...
No hay comentarios:
Publicar un comentario